Passa al contingut principal

Les vostres crítiques (II)

Aquí la segona entrega de crítiques d’”Incendis” en 140 caràcters...  Alguns tenen més de 140 caràcters, però valien massa la pena per no posar-los!


Brutalment bella, tràgicament poètica... Feia anys que no veia una obra que m'agradés tantíssim. Clavada a la butaca tres hores que es van passar en un no res: fa tres dies que la vaig veure i encara la tinc present al cap com si encara no hagués sortit del teatre. Magnífica interpretació i sublim posada en escena. Hi tornaré per gaudir plenament de tot això sense estar pendent de l'argument. Una meravella que em va deixar sense paraules.

Ahir vaig ser al Romea i tots els meus problemes es van esmicolar davant l'horror que prenia vida damunt l'escenari. Meravellosa, sublim!! No esperava que pogués colpir-me fins a aquest punt. És impossible quedar-se indiferent davant la magnitud i la interpretació d'aquesta història i resistir-se a que t'arribi és una tasca perduda. FELICITATS!!

No hi ha prou paraules per descriure #incendisde @cia_laperla29 @Teatre_Romea, menció especial per totes les interpretacions, un plaer!!

Ressaca emocional amb Incendis al @Teatre_Romea . Fantàstic! Felicitats a tots!!! @cia_laperla29 un gustasso!!!

@cia_laperla29 un escenari només amb una taula i el terra de sorra, es converteix en diferents imatges imaginaries reals... Impressionant!

Brutal Incendis @cia_laperla29. Sense paraules..Moltes gràcies Broggi, Manrique i Segura. Gràcies x recordar-nos... bit.ly/wnRv9x

Brutal Incendis @cia_laperla29. Sense paraules..Moltes gràcies Broggi, Manrique i Segura. Gràcies x recordar-nos com n'és de gran el teatre!

Tornant a casa després d' #incendisromea, trista i feliç. Em fan mal els ulls i les mans. Llàgrimes i aplaudiments. Genial @cia_laperla29!

Magnífica interpretació de @clara_segura i Julio Manrique a #Incendis. Un fort aplaudiment per la @cia_laperla29!!! @Teatre_Romea

BRUTAL #Incendis al @Teatre_Romea!! Fans absoluts d'en Manrique, la Segura i en Broggi! @cia_laperla29 1treball precís i preciós!

Comentaris

  1. Fascinant el que ens vareu fer sentir ahir al vespre amb Incendis. L'art obra els camps semàntics i l'excel·lència els reafirma. Una ovació a la creació teatral. Un regal. Gràcies tots. Us estimo !

    ResponElimina
  2. Aquí us deixo l'enllaç de la meva crítica: http://allegir.wordpress.com/2012/03/10/incendis-al-romea/

    Simplement BRUTAL!

    ResponElimina
  3. Com aquelles velles nits del Lliure! Quan encara vivia el Fabia i sabies, al sortir, que el verí del teatre "de veritat" t'havia enverinat per sempre.....despres del Hamlet i l'Electra, se segur que el Manrique i la meravellosa Segura son garantia de que tornará a apareixer, com deia Lorca, el veritable "duende". Gracies per una feina tan honesta!!!

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Els dimecres compra nespres!!

Reprenem, amb calma... la secció d'"Els dimecres compra nespres" i les recomanacions de cançons a càrrec de l'Oriol.  Avui us proposem escoltar aquesta cançó de Bob Dylan que canta amb Jhonny Cash, si ho recordeu la vam usar per l'espectacle de "Tonio, el poeta", el resultat del taller que vam presentar a la a Biblioteca de Catalunya ara ja quasi fa un any...  Tota vostra! Salut!!

Emocions Lorquianes

Lorca segueix removent consciències i emocions avui dia. Explica moltes coses que també ens passen a nosaltres...  Us deixem amb un text d'una espectadora amiga de l'#AsSocPerla:  ─¿I Federico? ─En el teatro. ─¿Con La Barraca? ─No, abajo en la Biblioteca! Sí, des del dimecres 14 de juny, Federico Garcia Lorca, cada vespre, deixa la seva arcàdia de poetes i dramaturgs i s’instal·la a l’espai de la capella de la Biblioteca de Catalunya per emocionar-se amb la interpretació de la seva obra Bodas de Sangre fa la companyia de teatre La Perla 29. L’espai El primer impacte que reps, com espectador, és la transformació de la sala, cadires noves vermelles (l’esquena ho agraeix) i un bon quadrilàter de sorra àrida, seca, que anuncia on i com es desenvoluparà l’obra. Algú ha dit que semblava un western, a mi em va recordar les pistes romanes on corrien les quadrigues, bé, tan li fa, cadascú que hi busqui i que hi trobi el seu simbolisme, perquè això és el que l’Oriol Broggi vol

Els dimecres compra nespres!!

Hola família de perles.  Avui, és obligat, anar a parar a Bach.  Potser alguns anireu aquest vespre als temples pertinents a escoltar La Passió en directe. Els altres ho podem fer des de La Revistilla de La Perla 29. Estem assajant Cyrano de Bergerac  aquests dies, i al final, al cinquè acte, al jardí de l'Abadia on Cyrano va a morir estem mirant de posar aquesta música de fons.  A mi em porta a algun lloc grandiós, i alhora em trasllada a quan era petit i sentia això al menjar de casa, no entenia ben bé tot el que feia sentir aquesta música però em semblava que era important.   Bona Setmana Santa a tothom. I si no és tan Santa, tampoc passa res. En tot cas bona setmana. Oriol Broggi