Ves al contingut principal

Les vostres crítiques

Tal com vam dir, apleguem un seguit de crítiques d’Incendis que ens heu anat deixant tant al Twitter com al Facebook. Ens encanta! Aquí us deixem el primer recull, fins dilluns vinent!
Gemma Bonet
Finalment ahir vaig veure "Incendis". Quina intensitat, quina passió, i a l'hora quin dolor... Va ser extraordinari. Moltes gràcies a tots!

‎...espectacular, "tremendu", polidimensional el text, la traducció, la interpretació, la direcció... (he anat a plorar a casa com una nena perquè em feia vergonya fer-ho a platea) Gràcies...

Anna Muñoz Curcó
Una obra que mima els detalls, emociona, i amb un repartiment de luxe. Excel·lent producció, totalment recomanable! Enhorabona, La Perla Cia!

Parleu d'Història, de guerres, de tots els pobles amb conflictes bèl·lics, del meu poble i de mi i de la meva família. Gràcies. #IncendisRomea.

#incendisromea una obra colpidora interpretada magistralment, com era d’esperar, pels seus actors. Molt recomanable al @Teatre_Romea.

@Teatre_Romea Sorprenent #IncendisRomea. Posada en escena brutal, actors molt professionals... Excel·lent. Vull pensar en el que he vist.

Des de casa, encara un aplaudiment per #IncendisRomea d'ahir. Una història directa al cor, unes interpretacions per recordar. Gràcies!
Sortir del teatre sense paraules... Bravo @cia_laperla29 x Incendis. Teatre d'entranyes i de remoure consciències al @Teatre_Romea #postfunció.

@Teatre_Romea a la mitja part d'Incendis i m'ha trencat les oracions! Jo la faria seguida per no trencar el clima... #postfuncio.

@llunarium @david_abril @Teatre_Romea expectatives altes i 
resultats a l'alçada de les expectatives #incendisRomea no defrauda. 

Gràcies a tots!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Un grup d'alumnes i professores de l'escola Aula van venir a veure Boscos, amb treball previ i posterior a classe al voltant de l'espectacle i l'autor. A partir d'aquí, una alumna ha escrit un poema, amb estructura sextina, amb frases de l'obra. Us deixem amb aquesta peça, i esperem que us agradi tant com a nosaltres:

Boscos

Sóc el record que desperta la vida,
un llamp caigut que retorna del somni
i maleeixo la meva existència.
El meu cor batega sota les ombres,
vull tornar a encendre el llum per trobar l'ànima
i treure el meu infant de les tenebres.

Sóc la pluja i el foc de les tenebres.
Beure l'aigua de la pena és la vida
que corromp i fa explotar la meva ànima.
L'aigua que crema inundant el meu somni
m'evoca en un pou ofuscat per ombres.
Hi ha matins que no voldria existència!

Sóc el pas dels anys i de l'existència.
Llenço el cor d'ortigues a les tenebres
i s'evaporen amb la nit les ombres.
Mentre compto i veig com passa la vida,
fent memòria d'…

Cultura en majúscules escrita en minúscules

Us adjuntem el text que Oriol Broggi va llegir el passat 21 de juliol al Teatre Biblioteca de Catalunya durant la presentació a la premsa de la nova temporada teatral 2016-17 de La Perla 29Benvinguts.
Us voldria presentar la propera temporada de La Perla 29 per al 2016/2017.

Estic content de poder parlar avui aquí, entre actors, directors, artistes, amics, periodistes, crítics, programadors, responsables d’institucions, i els amics espectadors de l’#AsSocPerla.
Gràcies a tots per venir. És un moment ideal per fer una mica de repàs d’on som. I explicar-nos: què estem fent, on hem arribat, i cap on anem. I crec que el fet d’estar tots junts parlant de nous projectes, és el que ens permet repassar i fer balanç d’una forma més completa. 
Cada vegada que penses en el futur ho fas pensant en el passat i el present, valores allà on ets i imagines cap on anar.


Una nova temporada és per un teatrero com un tresor preciós. El “fer teatre” va des de coses molt petites a molt grans. Vas fent cercles al…

Maria Dolors Bonal: “L’art és un foc d’esperança, per viure, per encomanar i per arreglar el món”

No és fàcil fer arribar l'art als més petits i joves; hi ha poques persones que hagin trobat la recepta per fer-ho de la manera adequada, poques que hagin apostat per una pedagogia artística forta. És necessari saber entendre i saber portar l'interès dels nens i nenes, noies i nois. La curiositat, el joc, l'aventura i la motivació haurien de ser les eines reals de la pedagogia i l'educació.
Llegint l'entrevista de Maria Dolors Bonal pensem en el projecte que fa temps que volem tirar endavant i que per fi sembla que està agafant forma: La Perla Petita. Creiem en apropar el teatre des d'una edat temprana, en fer de l'art un nucli de l'educació. Explicar la nostra feina, mostrar com s'aixeca un espectacle, deixar veure el teatre per dins i per fora... Obrir una finestra més, per la qual mirar més enllà de les parets i taules de l'aula.
Tot plegat forma part d'una pedagogia enfocada a donar un ventall de possibilitats als infants i joves, a motiva…