dilluns, 12 de març de 2012

Les vostres crítiques

Tal com vam dir, apleguem un seguit de crítiques d’Incendis que ens heu anat deixant tant al Twitter com al Facebook. Ens encanta! Aquí us deixem el primer recull, fins dilluns vinent!
Gemma Bonet
Finalment ahir vaig veure "Incendis". Quina intensitat, quina passió, i a l'hora quin dolor... Va ser extraordinari. Moltes gràcies a tots!

‎...espectacular, "tremendu", polidimensional el text, la traducció, la interpretació, la direcció... (he anat a plorar a casa com una nena perquè em feia vergonya fer-ho a platea) Gràcies...

Anna Muñoz Curcó
Una obra que mima els detalls, emociona, i amb un repartiment de luxe. Excel·lent producció, totalment recomanable! Enhorabona, La Perla Cia!

Parleu d'Història, de guerres, de tots els pobles amb conflictes bèl·lics, del meu poble i de mi i de la meva família. Gràcies. #IncendisRomea.

#incendisromea una obra colpidora interpretada magistralment, com era d’esperar, pels seus actors. Molt recomanable al @Teatre_Romea.

@Teatre_Romea Sorprenent #IncendisRomea. Posada en escena brutal, actors molt professionals... Excel·lent. Vull pensar en el que he vist.

Des de casa, encara un aplaudiment per #IncendisRomea d'ahir. Una història directa al cor, unes interpretacions per recordar. Gràcies!
Sortir del teatre sense paraules... Bravo @cia_laperla29 x Incendis. Teatre d'entranyes i de remoure consciències al @Teatre_Romea #postfunció.

@Teatre_Romea a la mitja part d'Incendis i m'ha trencat les oracions! Jo la faria seguida per no trencar el clima... #postfuncio.

@llunarium @david_abril @Teatre_Romea expectatives altes i 
resultats a l'alçada de les expectatives #incendisRomea no defrauda. 

Gràcies a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada