dilluns, 19 de març de 2012

Les vostres crítiques (II)

Aquí la segona entrega de crítiques d’”Incendis” en 140 caràcters...  Alguns tenen més de 140 caràcters, però valien massa la pena per no posar-los!


Brutalment bella, tràgicament poètica... Feia anys que no veia una obra que m'agradés tantíssim. Clavada a la butaca tres hores que es van passar en un no res: fa tres dies que la vaig veure i encara la tinc present al cap com si encara no hagués sortit del teatre. Magnífica interpretació i sublim posada en escena. Hi tornaré per gaudir plenament de tot això sense estar pendent de l'argument. Una meravella que em va deixar sense paraules.

Ahir vaig ser al Romea i tots els meus problemes es van esmicolar davant l'horror que prenia vida damunt l'escenari. Meravellosa, sublim!! No esperava que pogués colpir-me fins a aquest punt. És impossible quedar-se indiferent davant la magnitud i la interpretació d'aquesta història i resistir-se a que t'arribi és una tasca perduda. FELICITATS!!

No hi ha prou paraules per descriure #incendisde @cia_laperla29 @Teatre_Romea, menció especial per totes les interpretacions, un plaer!!

Ressaca emocional amb Incendis al @Teatre_Romea . Fantàstic! Felicitats a tots!!! @cia_laperla29 un gustasso!!!

@cia_laperla29 un escenari només amb una taula i el terra de sorra, es converteix en diferents imatges imaginaries reals... Impressionant!

Brutal Incendis @cia_laperla29. Sense paraules..Moltes gràcies Broggi, Manrique i Segura. Gràcies x recordar-nos... bit.ly/wnRv9x

Brutal Incendis @cia_laperla29. Sense paraules..Moltes gràcies Broggi, Manrique i Segura. Gràcies x recordar-nos com n'és de gran el teatre!

Tornant a casa després d' #incendisromea, trista i feliç. Em fan mal els ulls i les mans. Llàgrimes i aplaudiments. Genial @cia_laperla29!

Magnífica interpretació de @clara_segura i Julio Manrique a #Incendis. Un fort aplaudiment per la @cia_laperla29!!! @Teatre_Romea

BRUTAL #Incendis al @Teatre_Romea!! Fans absoluts d'en Manrique, la Segura i en Broggi! @cia_laperla29 1treball precís i preciós!

4 comentaris:

 1. Fascinant el que ens vareu fer sentir ahir al vespre amb Incendis. L'art obra els camps semàntics i l'excel·lència els reafirma. Una ovació a la creació teatral. Un regal. Gràcies tots. Us estimo !

  ResponElimina
 2. Aquí us deixo l'enllaç de la meva crítica: http://allegir.wordpress.com/2012/03/10/incendis-al-romea/

  Simplement BRUTAL!

  ResponElimina
 3. Com aquelles velles nits del Lliure! Quan encara vivia el Fabia i sabies, al sortir, que el verí del teatre "de veritat" t'havia enverinat per sempre.....despres del Hamlet i l'Electra, se segur que el Manrique i la meravellosa Segura son garantia de que tornará a apareixer, com deia Lorca, el veritable "duende". Gracies per una feina tan honesta!!!

  ResponElimina
 4. Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris!!

  ResponElimina